Wedstrijdverslagen

Klik hier voor alle wedstrijden

Zaterdag 20 Februari 2010 - Ontmoeting Herenthout

Deelnemers
-11
TaneThomas
-13
YaroErikJordiSandro

Het belooft (eindelijk) een drukke dag te worden, de selectie competitiejudoka's groeit aan en dat is alleen maar een goed teken voor Bujin.

Twee nieuwkomers in de U11 weten zich een weg te banen in de prille ochtend naar het verre Herenthout... : Thomas De Ceuster en Tane Pepermans zullen de Bujin-kleuren verdedigen. Een ware opgave, want wedstrijd is net dat tikkeltje anders dan de club-randori's...

Rond de middag zullen ze worden afgelost door de "zwaardere" broertjes (want "zusjes" zijn er niet bij ...) van U13 : Jordi Muller, Erik Potoralo, Sandro Verschueren en Yaro Claes. Normaliter had Jens er ook bij geweest, maar die meldde ziek (althans de mama zond een berichtje dat Jens koortsig was).

De wedstrijden vatten aan rond 10u00 (na alle poespas van weging/poule-verdeling enzo).

De "Bujinezen" van vandaag hebben maar weer eens aangetoond dat judo op de wedstrijdmat net dat iets anders is, hopelijk zijn er volgende keer evenveel (liefst meer) kandidaten !

Op naar Herentals : Beker der Kempen einde maart !

Patrick H. en bART ter plaatse…

PS : het is duidelijk dat judo niets is voor papieren of chocolade ventjes... het Rode Kruis heeft z'n werk gehad naast de mat (en gelukkig niet met onze judoka's...)

Judo Club BUJIN Wilrijk