Wedstrijdverslagen

Klik hier voor alle wedstrijden

Zondag 27 Maart 2011 - Bekers der Kempen

Deelnemers
-11
KonstantinYorick
-13
Erkhem

Drie deelnemers zijn paraat, enkele hebben tijdig afgezegd wegens verschillende redenen.
Yorik volgt de raadgevingen goed op en wint al zijn wedstrijden (3 ) met Ippon met een stevige houdgreep. Yorik eindigt op de eerste plaats.
Ook Konstantin is goed op dreef en wint ook drie wedstrijden met Ippon. Hij zit echter in een poulle van 5 . De laatste kamp beslist wie eindwinnaar zal worden. De meeste aanvallen komen van Konstantin maar een juiste timing voor een goede worp komt van zijn tegenstrever. Konstantin eindigt op de tweede plaats.
Erkem zit in een poulle van 4 en we mogen stellen dat dit de poulle is van de zwaargewichten. Het gaat niet over enkele kilootjes maar een kleine zak aardappelen verschil ( 6kg ). Coach Patrick werd wel vooraf op de hoogte gesteld. Drie knappe kampen waarbij raar maar waar steeds Erkem in elke wedstrijd 2 Ippons maakte. Steeds werd er eentje door de scheidrechter niet toegekend wegens het miniemen reglement (drop-Seoi-Nage / overnametechnieken ). Een knap resultaat voor de kleinste en de lichtste in deze poulle, Erkem eindigt ook op de eerste plaats.

P.H.

Judo Club BUJIN Wilrijk