Wedstrijdverslagen

Klik hier voor alle wedstrijden

Zaterdag 02 Maart 2013 - Ontmoeting Herenthout

Deelnemers
-11
Dewi
-13
YorickJana

Enkel Dewi als deelneemster in de U11, voor een club zoals Bujin te weinig deelnemers. Het is een geluk dat de kwaliteit primeert dan de kwantiteit. Dewi eindigt op een eerste plaats. Zij zat in een poule van drie en kon dus twee keer kampen. Niet Patrick of Bart was de coach, maar Kenneth De Weerdt zat op de stoel, blijkbaar ook een zeer goede keuze.

In de namiddag 2 deelnemers ( Yorick en Yana ). Zowel Yorick en Yana zitten in poule 8. Natuurlijk Yorick bij de jongens en Yana bij de meisjes. Er zijn op judovlak heel wat nieuwe regels, maar het is nog niet aan de orde dat jongens met meisjes samen kampen.

Yana heeft slechts één tegenstander, dus minstens ook 2 maal kampen. De twee judoka's zijn aan elkaar gewaagd, echter Yana verliest de kampen in het Ne-Waza. Yana eindigt op de 2e plaats als we het positief bekijken.

Yorick, bij zijn eerste deelname in Oud-Turnhout beetje ondermaats neemt een knappe revanche in Herenthout. Hij wint al zijn kampen (3 ) met houdgreep en behaalt de 1ste plaats.

Uitresultaat : 2 x 1ste plaats en 1x 2de plaats.

P.H.

Judo Club BUJIN Wilrijk