Wedstrijdverslagen

Klik hier voor alle wedstrijden

Zondag 11 Mei 2008 - Herdenkingstornooi Jonas Engels

Deelnemers
-11
YaroYasmine
-13
DanteLucie

Vandaag verwachten we vier judoka's op de wedstrijdtatami's in Hoevenen : Yasmine, Yaro, Lucie en Dante. Onze vijfde judoka (Nathan) moest verstek laten wegens gekwetst in school (naar school gaan is toch wel gezond hé …).
In de voormiddag was Eddy van de partij als coach en in de namiddag loste Patrick H. af. Omdat de organisatie eerst alle meisjeswedstrijden wilde afronden om dan te starten met de jongens liet dit een vlotte coaching toe, er moest niet van tatami naar tatami worden gehold. Zoals wel meer bij dit tornooi liet de praktische kant te wensen over, er was geen omroepinstallatie per wedstrijdmat en dat werd dan opgelost door de "vechtende" poules op een bank te parkeren naast de tijdstafel… Niet getreurd, onze judoka's verschijnen respektievelijk in poule 5, 10 en 's middags 3, 22, lees verder hoe het hun verging …
Balans van deze dag : één derde en drie vierde plaatsen. Met deze warmte en zware noordse tegenstand is dit toch niet slecht. En deze moedigen offerden het zonneterras toch maar op voor een keiharde meeting op de tatami ! Proficiat en tot in september ?!


bART

Judo Club BUJIN Wilrijk