Wedstrijdverslagen

Klik hier voor alle wedstrijden

Zondag 11 Januari 2009 - Jeugdbeker Provincie Antwerpen

Deelnemers
-13
Yaro

(Pupillen)/Miniemen te Oud-Turnhout : de rijm lag (nog steeds) op de daken …

We beginnen waar we geëindigd zijn : Sporthal De Hooght, Oud-Turnhout. Het is al een tijdje de gewoonte om het nieuwe seizoen te beginnen waar het eindigde (toch topologisch).

Een nieuw seizoen betekent dus voor tal van judoka's een nieuwe leeftijdscategorie, zo ook bij deze van Bujin : pupillen (U11) worden miniemen (U13), miniemen (U13) cadetten (U15), enz… . De eerste wedstrijden kunnen dus voor ve(r)rassingen zorgen… .

De opkomst had duidelijk te lijden onder de hangende feestroes : één enkele Bujin-judoka verscheen aan de "aftrap": Yaro … en wel in de middag want de nieuwe miniemen vechten dan.

Na de weging zijn vele bekende gezichten in de zaal, sommigen wensen we zelfs het best voor dit judojaar (waaronder b.v. onze collega's van Asahi).
Onder die bekenden natuurlijk ook mogelijke tegenstrevers. Al gauw vraagt Yaro naar hun gewichten, zo kan hij ze beter plaatsen in de poules (die uiteraard enkele tijd later vanzelf aan de valven verschijnen…). Jawel onder zijn concurrenten : Marspetuni van Judoclub Brasschaat ! De twee anderen zijn (nog) niet gekend.

bART ter plaatse…

Judo Club BUJIN Wilrijk