Evenementen


Klik hier voor alle evenementen


Joepiedag 2013


Zaterdag organiseerde ITA4KIDS een interclub gebeuren met bevriende clubs om onze allerjongsten op de tatami uit te nodigen.
Na een kleine opwarming en de verrassingsact van het clownenduo KIM en ONO mocht iedereen kampen.
Evi Hommers, Liam Kierszenbaum, Samuel Hommers en Thomas Bust mochten alle in een poule van 4 aantreden.

Evi verloor haar eerste 2 kampen met o soto gari en houdgreep. De laatste kamp maakt Evi toch mooi uit met winst door de tegenstander in houdgreep te houden.

Liam is een zeer opvallend assertieve kamper. Liam is zeer bij de pinken en wint 3 kampen. De eerste kamp met houdgreep en vervolgens telkens op beslissing (geen score van de kampers) als meest actieve aanvaller.

Samuel is ook een assertieve kamper en start met een mooie Ippon, vervolgens een kamp op beslissing en de derde winst wordt afgerond met een houdgreep.

Thomas start met 2 verliesbeurten door hougreep. Thomas laat zich telkens te makkelijk uit balans brengen. Papa Danny zorgt na een peptalk dat Thomas in de derde kamp zeer alert en agressiever op de tatami komt. Thomas maakt een mooie snelle Ippon met o soto gari.

Adam en Dario moeten in een poule van 3 tegen elkaar kampen. De kamp gaat zeer gelijk op zonder dat iemand kan scoren. De scheidsrechter beslist dat Dario toch wint op beslissing.
Beiden verliezen nog hun volgende kamp met Ippon.

Na afloop konden al onze judoka’s trots op het podium voor een medaille.

 
Judo Club BUJIN Wilrijk